HOMENAJE AL ETERNO - Isidre Ferrer -TU LUZ NOS ILUMINO EL CAMINO, Y EN TU PARTIDA NOS HAS DEJADO DE

In Memoriam Isidre Ferrer Cantal - 26/08/1935-12/06/2021. Mor Isidre Ferrer, l'home de les 100 curse

la il·lusió més enllà dels 80 anys !

Isidre, la il·lusió més enllà dels 80 anys ! by Esbufecs Run Cam.

Media Maratón de Mataró 2016.

Isidre Ferrer, la llebre més longeva a la Cursa de la Mercè.

Amb 84 anys ha aconseguit acabar la prova en el temps desitjat: menys d'1 hora i 10 minuts

|

84 solo es un número - SUUNTO SPAIN

Isidre Ferrer Cantal, Mataró (Barcelona) ,1935 - 2021,Mataró (Barcelona).

sábado, 11 de mayo de 2019

10/05/2019- Isidre Ferrer Cantal - "Pioneros de la Maratón" by Miquel Pucurull

Isidre Ferrer Cantal
Mataró, 1935

Va començar a córrer quan ja era  veterà, als 39 anys, i ha fet –està fent, perquè continua en actiu- una carrera atlètica excepcional. Té 83 anys (complirà 84 a l’agost) i és capaç de córrer una cursa de 10k en 1h02 el mes passat a Girona, o una mitja marató a Sant Cugat, fa també un mes, en 2h21. El seu millor registre en la marató el va obtenir quan tenia cinquanta anys: 2h45.05. També, entre aquesta edat i els cinquanta dos va córrer una mitja en 1h21 i 100 kms en 9h 47. Ha fet un munt de maratons; ni ell mateix no sap quantes, i des de fa tres anys es dedica més a curses populars de menor distància. I ho fa intensament. Cada cap de setmana participa en alguna o més d’una: en el 2015, als 80 anys, es va posar el repte de córrer cent curses i ho va aconseguir, la última la Cursa de Nadal de Sant Joan d’Espí.  Ha transmès la seva afició a la seva família: la seva néta, Victoria Sauleda Ferrer, és una de les millors atletes de 800m d’Espanya. El conec des que vaig començar a córrer (competim més o menys en la mateixa categoria), i gairebé mai he pogut guanyar-lo en cap cursa. Confesso que fa anys ho intentava, però les seves marques (2h45 a la marató) eren inabastables per a mi...i per a molts veterans d'edat similar. L'Isidre, aficionat als escacs, fidel al seu club Maimakansu de Mataró, estimat per molts corredors i corredores, i assidu participant a curses, tot plegat li serveix per mantenir-se en una esplèndida forma mental i física com es fa palès.